P style=”TEXT-ALIGN: justify”>لیلا ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: قانونی از طرف فدراسیون دو و میدانی تعیین شده تا افرادی که برای بازیهای آسیایی انتخاب میشوند باید حتما مدال طلا بگیرند و این فرضیه بسیار غلط است و باید کارشناسی شده این کار را میکردند. مسوولان فدراسیون باید توجه داشته باشند که رشتههای پایه مانند دوومیدانی، پرمدال و پرورزشکار است و کسب مدال قابل پیشبینی نیست.
وی افزود: یک کشور با ۲۰۰ ورزشکار و در هر ماده هم سه ورزشکار دارد و در آسیا هم ورزشکارانی شرکت میکنند که مدالهای جهانی دارند. چین، چینتایپه، هند و ژاپن در این رشته حرفی برای گفتن در جهان دارند.
ملیپوش اسبق دو و میدانی عنوان کرد: هاشم صیامی رییس فدراسیون تلاش بسیاری کرد تا حرف خود را درباره ورودی مسابقات داخل سالن آسیا به کرسی بنشاند. اکنون رکوردهایی برای سهمیه آسیایی گذاشتند که حتی در مسابقات جام باشگاههای کشور زده نشده است. هر چند زنان ما با توجه به کرونا در این مدت خیلی پیشرفت کردند.
وی ادامه داد: هنوز جا داریم تا روی ورزش زنان در بخش دو و میدانی تمرکز بیشتری شود. یعنی فدراسیون بودجهای برای حمایت دختران در نظر بگیرد. در کنار آن امیدوارم تعداد باشگاهها به عنوان حامی مالی نیز شود تا انگیزه دختران بالا برود. دو و میدانی بسیار فقیر و بدنسازی آن ضعیف است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بیشتر دو و میدانیکاران در شهرستانها پیست تمرین هم ندارند و این شرایط سبب میشود تا مشکلات ما بیشتر شود؛ حتی در تهران از نظر شرایط رفاهی وزنه زدن و اردوها فقیر هستیم و باید این امکانات فراهم شود تا بتوانیم روی طلا و نقره فکر کنیم.
وی افزود: وقتی تصویرسازی دارید باید برنامه آن را بریزید. هنگامی که مسیر هموار نباشد، نمیتوانیم بگوییم که مدال طلا میخواهیم و با این شرایط فدراسیون زیر سوال میرود. باید همه کمک کنند تا دو و میدانی غنی شود زیرا تعداد ورزشکاران زیاد است اما الان این رشته گلخانهای شده و شرایط سخت است.
ملپوش سابق دو و میدانی گفت: اکنون فرزانه فصیحی با توجه به شرایط خوب در دوی ۶۰ متر و ریحانه مبینی رکورد خوبی در پرش سه گام دارد و رقیب ندارند اما از جهت رکوردی شرایط ایدهآل برای اعزام به مسابقات داخل سالن آسیا را دارند.
وی اضافه کرد: سایر ورزشکاران در مسابقات داخل سالن قهرمانی کشور نیز رکوردهای شخصی خودشان را تکرار کردند و رقابتهای خوبی داشتند اما شرایط رکوردی مناسب نبوده و بیشتر رکوردهای بازیهای آسیایی در سطح جهانی است.
رقابتهای دو و میدانی داخل سالن قهرمانی باشگاههای کشور که حکم انتخابی تیم ملی به منظور شرکت در دهمین دوره مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا (نورسلطان۲۰۲۲) را داشت، اواسط دی ماه به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار و با قهرمانی تیم پلیمر خلیج فارس خرمآباد در هر ۲ بخش مردان و زنان، شکسته شدن ۲ رکورد ملی در بخش بانوان و دستیابی شاهین مهردلان به حدنصاب رقابتهای قهرمانی داخل سالن آسیا به پایان رسید.
در بخش زنان پس از پلیمر خلیج فارس خرمآباد (۱۶۲ امتیاز)، تیمهای چادرملو اردکان با ۱۳۳ و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با ۱۱۲ امتیاز به ترتیب نایب قهرمان و سوم شدند.
در بخش مردان نیز پس از پلیمر خلیج فارس خرمآباد (۱۲۵امتیاز)، تیمهای ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به ترتیب با ۱۱۸و ۹۰ امتیاز دوم وسوم شدند.
در بخش بانوان سارینا ساعدی در پرش سه گام با ثبت نتیجه ۱۲.۵۶ متر رکورد ملی (داخل سالن) این ماده را که پیش از این متعلق به خودش بود ۳ سانتیمتر بهبود بخشید. همچنین مهسا میرزا طبیبی در پرش بانیزه با نتبجه ۴.۰۰ متر رکورد قبلی را که با ۳.۹۰ متر دراختیار خودش بود ارتقا داد.
در بخش مردان نیز شاهین مهردلان تنها ورزشکاری بود که با نتیجه ۲۰.۴۰ متر موفق شد به حدنصاب تعیین شده برای پرتاب وزنه (۱۹.۷۰متر) دست پیدا کرده و مسافر قطعی نور سلطان قزاقستان برای حضور در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا باشد.
در این مسابقات ۱۸۰ ورزشکار زن و ۲۲۰ ورزشکار مرد از تیمهای فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، پلیمر خلیج فارس خرمآباد، آهن اصفهان، سلکتور تهران، فولاد هرمزگان، لیانا بوشهر،سفیر گتوند، شهید عبدی مازندران، مقاومت بسیج تهران، عماد تهران، مقاومت البرز، عقاب نیروی هوایی، شهرداری هویزه، تکنیک خراسان شمالی، ناشنوایان و مهاجرین افغانستان در بخش مردان و تیمهای پلیمر خلیج فارس خرمآباد، فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، مقاومت تهران، مقاومت البرز، سلکتور تهران، شهرداری هویزه، انصار الحسین همدان، پادما یدک اصفهان و چادر ملو اردکان حضور داشتند.